Bowl z quinoa, pastą z groszku i warzywami

Bowl – miseczka zdrowia! Różnorodne kolory, inne struktury, ciekawe połączenia smakowe sprawiają, że jemy już oczami! Tę potrawę modyfikuj wedle uznania, ponieważ możesz dodać do niej to, co akurat masz w lodówce. Improwizuj!

Bowl z quinoa, pastą z groszku i sezonowymi warzywami

Informacje:

Ilość porcji: 1

Czas wykonania: do 30 minut

Poziom trudności:
20%

Składniki:

Bowl:

Pasta z groszku (przepis na 6 porcji):

Sposób wykonania:

Składniki na pastę z groszku miksujemy i przekładamy do pojemnika. Komosę ryżową gotujemy w lekko osolonej wodzie. W tym czasie wszystkie warzywa kroimy wedle uznania. Na brzeg miseczki wykładamy szpinak, na środek ugotowaną komosę ryżową, następnie wokół wszystkie dodatki: pastę z groszku i warzywa. Na koniec kruszymy twaróg, dorzucamy orzechy i posypujemy czarnuszką.

Smacznego !

Polecane produkty:

Bowl z quinoa, pastą z groszku oraz sezonowymi warzywami!

Bowl – miseczka zdrowia! Różnorodne kolory, inne struktury, ciekawe połączenia smakowe sprawiają, że jemy już oczami! Tę potrawę modyfikuj wedle uznania, ponieważ możesz dodać do niej to, co akurat masz w lodówce. Improwizuj!

Typ: Danie Główne

Czas przygotowania: PT0H30M

Składniki przepisu: