Pankejki z cytrynowym twarożkiem i sezonowymi owocami

W sam raz na leniwe, weekendowe śniadanie! Puszyste, słodkie placuszki przełamane kwaśną nutą cytrynowego twarożku. Przepis jest bardzo uniwersalny, ponieważ można eksperymentować z doborem owoców. To lekkie i odżywcze śniadanie zasmakuje każdemu. Spróbuj koniecznie!

Mini Pankejki

Informacje:

Ilość porcji: 2

Czas wykonania: 20 min

Poziom trudności
30%

Składniki:

Sposób wykonania:

Wszystkie składniki mieszamy, smażymy na dobrze rozgrzanej patelni teflonowej, bez dodatku tłuszczu, nakładając malutkie porcje łyżeczką. Podajemy z twarożkiem, migdałami i sezonowymi owocami.

Smacznego !

Polecane produkty:

Pankejki z cytrynowym twarożkiem i sezonowymi owocami – szybkie i zdrowe śniadanie!

W sam raz na leniwe, weekendowe śniadanie! Puszyste, słodkie placuszki przełamane kwaśną nutą cytrynowego twarożku. Przepis jest bardzo uniwersalny, ponieważ można eksperymentować z doborem owoców. To lekkie i odżywcze śniadanie zasmakuje każdemu. Spróbuj koniecznie!

Typ: Deser

Czas przygotowania: PT0H20M

Składniki przepisu: