Pasta z tofu i czerwonej fasoli

Czas najwyższy urozmaicić odrobinę codzienne, momentami nudne kanapki! Roślinne pasty na bazie strączków, tofu i różnorodnych, aromatycznych przypraw są idealną opcją. Koniecznie wypróbuj!

Pasta z Tofu i Czerwonej Fasoli

Informacje:

Ilość porcji: 4

Czas wykonania: 5 minut

Poziom trudności
10%

Składniki:

Sposób wykonania:

Wszystkie składniki umieszczamy w naczyniu blendera i miksujemy do powstania gładkiej pasty. Podajemy z pieczywem i ulubionymi warzywami.

Smacznego !

Polecane produkty:

Pasta z tofu i czerwonej fasoli – wegańskie smarowidło, które zasmakuje każdemu!

Czas najwyższy urozmaicić odrobinę codzienne, momentami nudne kanapki! Roślinne pasty na bazie strączków, tofu i różnorodnych, aromatycznych przypraw są idealną opcją. Koniecznie wypróbuj!

Typ: Przystawka

Czas przygotowania: PT0H5M

Składniki przepisu: